Suksess for Popcorn-konserten

Menstadhallen, 27. oktober 2012

"Popcorn er ikke det samme etter dette. Det er noe mer." Uttalelsen kommer fra en imponert pappa etter lørdagens popcornkonsert med Menstad og Klyve skolekorps.

De to korpsene vartet opp med en variert samling pop-låter. Her var Lady Gaga, Michael Jackson og Vamp. Etter flere ukers intens trening poppa det ut. Som da høstens aspiranter serverte Abba’s Super Trooper – og Mamma Mia etter bare 3 måneders øving. Korpsdirigent Nikolay Tanchev smilte fornøyd etter hvert som de musikalske popcornene ”eksploderte” opp fra den provisoriske scenen i Menstadhallen.

Med servering av nettopp nypoppa salt popcorn, kaker og kaffe, ble det en trivelig ettermiddag for mer enn 200 frammøtte publikum i Menstadhallen.

De to skolekorpsene har øvd for høstkonserten siden skolestart i august. De unge musikantene har hatt klare meninger om det musikalske innholdet på popcorn-konserten. Med lørdagens forestilling demonstrerte de at ”det er kult å spille i korps”. Og med låter som ”No milk today” av Herman Hermits, ”Poker face” av Lady Gaga og ”Månemannen” av Vamp har korpsene nådd flere musikalske generasjoner.

Med vel overstått popcorn-konsert starter de unge musikerne på Menstad og Klyve med forberedelsene til jul. Med et annet – og litt mer tradisjonelt program. Skal vi gjette på Bjelleklang og Glade Jul?

(Skrevet av Bo L. A.)


Oppdatert 28.9 2012. Webredaktør: Finn Haugen (finnhaugen@hotmail.com, 97019215)